Η εταιρία ιδρύθηκε το 1978 από τους Αδελφούς Φραντζή στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης λειτουργώντας στην αρχή ως ένα μικρό κατάστημα δομικών υλικών.

Με την πάροδο ετών, με πολύ μεράκι και ζήλο, οι ιδρυτές της κατάφεραν να την επεκτείνουν δημιουργώντας νέο κατάστημά στα Ν. Βρασνά Θεσσαλονίκης και διευρύνοντας τα είδη της.

Ο σκοπός τότε και σήμερα παραμένει ο ίδιος, άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, και σεβασμός προς τις απαιτήσεις του.

Η εταιρεία «Αφοί Φραντζή», με πολυετή παρουσία στο χώρο του μπάνιου και του δαπέδου, έχει αναπτύξει εδώ και 30 χρόνια μια ιδιαίτερη και πληρέστερη ποικιλία προϊόντων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

Έχοντας μοναδική εμπειρία και σύγχρονη αισθητική άποψη στο χώρο του σπιτιού, η εταιρεία «Αφοί Φραντζή» εντυπωσιάζει. Με την παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων, εκθέσεων, και ακολουθώντας τις σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις, έχει αποκτήσει την ικανότητα να καλύψει τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκθέτονται πλακάκια εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, μπάνιου, είδη υγιεινής, έπιπλα και αξεσουάρ, από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές και τους πιο γνωστούς οίκους στην παγκόσμια αγορά.

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία του προσωπικού είναι σε θέση να εξασφαλίζει στους πελάτες της, την προμήθεια οποιουδήποτε προϊόντος καλύπτοντας κάθε εξατομικευμένη ανάγκη με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Η εταιρεία «Αφοί Φραντζή» εγγυάται, την ποικιλία και την ποιότητα τους, καλύπτοντας κάθε γούστο, από το πιο μοντέρνο, μέχρι το πιο κλασικό.

Στα καταστήματα της θα βρείτε οτιδήποτε επιθυμείτε προκειμένου να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Κάνοντας τους δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων και με τις συμβουλές τους, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που εσείς επιθυμείτε.

Στο χώρο του μπάνιου, το όνομα ΦΡΑΝΤΖΗ αποτελεί συνώνυμο της απέριττης πολυτέλειας.